SAN Sablon

Een uniek bord, de kom,
Een uniek bestek, de grote lepel,

… SAN is de versmelting van onze hang naar eenvoud,
onze reizen die ons de ogen openen voor een pluriculturele keuken
en onze creativiteit, een erfenis van L’air du temps.

« I am a Korean born, a Belgian man and a citizen of the world. »

Kok, eter en reiziger… tijd voor een kennismaking met

SAN, een vat vol emoties en een smaak- en gebeurbommetje;
SAN, een avontuur op lepelafstand;
SAN, een ongedwongen plek om een kom te komen eten met familie of vrienden.

De plek

Pendant 3 mois, SAN investit la Fondation Boghossian à la Villa Empain.

Het team

Onze spirit: dynamisch en gastvrij
Ons streefdoel: onze keuken delen met zo veel mogelijk gegadigden

SANG-HOON DEGEIMBRE

Marie-Estelle Gérard

Maxime Dufour

Sophie Ugueux-Remak

De kaart

SAN Villa Empain stelt u de degustatie voor… Volledig, gevarieerd, snel en ongewoon.

Menu

om 12u00 en 13u30
s'middags

ATLANTISCHE
Gedecomposeerde zalm sushi / Ras el hanout / Citroen gel
15 €

VALENCIA
Pastrami van Presa Ibérica / Knoflook crème
18 €

LIERNU
Seizoensgroenten / Olie
15 €

CORSICA
Perzik / Olijfolie sorbet / Basilicum mousse
12 €

Dinsdag tot zondag
enkel s’middags

Wij ontvangen u graag

van 15 mei tot 29 juli 2018
van dinsdag tot zondag om 12u00 en 13u30

Franklin Rooseveltlaan 67 / 1050 Brussel

T. +32 (0)2 512 42 12

Informatie & Reservatie

info@sanvillaempain.be

Communication Manager

Betty Marais
betty@airdutemps.be

Contact opnemen